lauantai 24. lokakuuta 2015

2. Treenataan


Heippa! Oltiin tänään taas tallilla. Kävin siis liikuttamassa wiltsun. Ei mulla muuta sanottavaa oo, joten mennää itse asiaan.

Heti tallille päästyä vein omat tavarani talliin, ja menin hakemaan Wiltsun. Laitoin wiltsun kiinni ja rupesin harjaamaan sitä. Wiltsu ei ollut likainen, ennemminkin pölyinen. Ponin harjattua, laitoin sille satulan. Toin muuten wiltsulle uuden satulahuovan, mutta en jaksanu käyttää sitä.. Pistin ponille vielä suojat ja sitte itelleni omat kamat. Suitsin ponin ja nappasin raipan mukaan. Lähdettiin kävelee kentälle. Kentällä kiristin vyön ja laitoin jalustimet alas. Hyppäsin selkään ja rupesin kävelemään. Kävelin 4-5 kierrosta, kunnes rupesin ravailemaan. Tein ympyröitä ja pysähdyksiä. Yritin saada Wiltsun kuulolle. Mikä ei nyt onnistunu kauheen hyvin. Vaihettiin suuntaa ja ravailin niitä ympyröitä ja menin myös siirtymisiä. 



Vähän ajan päästä ruvettiin laukkailemaan. Mä menin eka suoraa uraa laukkaa, mutta parin kerran jälkeen rupesin menee ympyrällä. Wiltsu ei oikein ollu kuulolla ja se oli tosi holtitonta laukata. Yritin saada Wiltsun rennoksi. Ei mikään oikein onnistunu kunnolla.. Sanna lähti kentältä ottaa Rillalta kamat pois. Mä ravailin sen aikaa ja yritin saada ponin menemään kunnolla. Sanna tuli vähän ajan päästä Rillan kanssa kentälle. Rilla oli vapaana ja Sanna kuvasi ja rupesi pitäään mulle "tuntia". Mentiin ympyrällä eka ravia molempiin suuntiin. Oli tosi ihanan tuntusta kun Wiltsu meni nätisti.   Sitten otettiin laukka pätkät molempiin suuntiin. Wiltsu meni niissäkin nätisti. Kiitos Sannalle 15minan tunnista! Sitte kävelin jonkun 
aikaa ja Sanna kysy lähetäänkö maastoon kävelemään loppukäynnit. Käveltiin sellanen 
kivitie. Kun päästiin tallille takasin, otin Wiltsulta kamat pois ja  rupesin harjailemaan hikeä 
pois. Mentiin vielä temppuilemaan kentälle. Tehtiin pari temppua ja sitten vein Wiltsun 
tarhaan. Mä nyt täytän tän loppu postauksen kuvilla. Nähään seuraavassa postauksessa!

Moi moi!

(c) Sanna Nurmi

(c) Sanna Nurmi

(c) Sanna Nurmi

(c) Sanna Nurmi

(c) Sanna Nurmi

(c) Sanna Nurmi


(c) Sanna Nurmi

(c) Sanna Nurmi

(c) Sanna Nurmi



En kestä XD ♥  (c) Sanna Nurmi


Mikä on teidän lempi askellaji?

5 kommenttia:

  1. Kivasti kirjotettu! Kannattaa kuitenkin varoa ettei tekstiin tule liian paljon humpuukia, takoitan juurikin ettei kaikkea yksityiskohtia tarvitse kirjoittaa.. :) le hyvä lyhyestä tunnista! Eiköhän teilläkin ala sujumaan Wiltsun kanssa kun pääsette samalle aaltopituudelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Yritän saada blogin mahd. Kivaksi luettavaksi ☺joten palaute auttaa tosi paljon! Toivotaan parasta mun ja wiltsun kanssa 😄

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Todella kiva postaus ja ihania kuvia! Mielenkiinnolla jään seuraamaan, miten teidän yhteistyö lähtee sujumaan. :)

    VastaaPoista